Wie zijn wij

Dit is Vollenhoven

Wie is Vollenhoven? Waar staan wij voor en waar willen wij naartoe? In deze korte video wordt dit allemaal uitgelegd.

Al bijna 130 jaar een begrip in de oliebranche

Vollenhoven is een Tilburgs familiebedrijf dat al bijna 130 jaar geleden is opgericht door Jacques van Vollenhoven. Sinds de oprichting zijn wij onlosmakelijk verbonden aan olieproducten. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland.

In 2006 zijn we lid geworden van de Nederlandse AVIA coöperatie en hebben we sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren.
Wij als Vollenhoven beheren zowel AVIA (bemand), AVIA XPress (onbemand) als AVIA Truck (transport) tankstations.

Flexibel, snel en maatschappelijk verantwoord

In samenwerking met een planbureau beleveren wij niet alleen flexibel en snel onze klanten, we doen dit ook nog eens op een verantwoorde manier. Met het ISO 9001-2015-certificaat op zak zijn naast betrouwbaarheid ook de processen gewaarborgd.

Wilt u inzage in dit certificaat? Klik dan hier.

De AVIA Card

Met de AVIA Card tankt u snel, gemakkelijk en voordelig uw brandstof bij alle AVIA tankstations in Nederland. En laadt u bij meer dan 100.000 laadpalen door heel Nederland en meer dan 250.000 laadpalen in Europa. Wij hebben een samenwerking met Tamoil en EG Group, waardoor het complete netwerk in Nederland ± 1200 tankstations groot is. In Noord-Brabant kunt u maar liefst bij meer dan 100 tankstations tanken. Bij 80% van alle tankgelegenheden kunt u 24/7 tanken, altijd handig! Ook kunt u met de AVIA Card in Duitsland en België tanken.

Bent u in het bezit van één of meerdere trucks en wilt u high-speed kunnen tanken? Dat kan natuurlijk ook met de AVIA Card. Met de AVIA Card kunt u altijd en overal uw vrachtwagen(s) in een mum van tijd tanken bij High Speed pompen.

Wilt u onbezorgd rijden en profiteren van voordelige brandstof? Twijfel niet en vraag de AVIA Card aan!

Online beheer met Mijn Vollenhoven

Veel tijd kwijt zijn met de administratie? Wij ontzorgen u.

Om onze klanten een optimale dienstverlening te bieden, kunnen klanten gratis gebruik maken van Mijn Vollenhoven, ons online webportaal.
Hiermee heeft u 24/7 inzicht in uw facturen, tankpassen en tanktransacties.
Nieuwe tankpassen worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden per post zodat u snel weer de weg op kunt.

Bent u uw tankpas kwijt? Via Mijn Vollenhoven blokkeert u de pas en vraagt u gemakkelijk een nieuwe aan. De pas zal dezelfde week nog in uw bezit zijn!

Wij zijn Vollenhoven

Met ongeveer 230 werknemers verspreid door heel Noord-Brabant, Zeeland en Limburg helpen we onze klanten gericht op weg. Ieder met zijn eigen kwaliteiten zorgen wij bij Vollenhoven ervoor dat onze klanten op de juiste manier worden geholpen en weer veilig op weg kunnen. 

Het laatste nieuws

Blog
Afdeling Facilitaire Zaken stelt zich voor!
29 augustus 2023
Verder lezen
Nieuws
Coöperatie AVIA richt joint venture op: AVIA VOLT Nederland B.V.
28 augustus 2023
Verder lezen
Blog
AVIA Ittervoort stelt zich voor!
28 juli 2023
Verder lezen
Blog
Afdeling Facilitaire Zaken stelt zich voor!
29 augustus 2023
Verder lezen
Nieuws
Coöperatie AVIA richt joint venture op: AVIA VOLT Nederland B.V.
28 augustus 2023
Verder lezen
Blog
AVIA Ittervoort stelt zich voor!
28 juli 2023
Verder lezen