Vollenhoven Nieuws

AVIA tankstation Rosmalen

De Rosbode wk 10-2020 -Published on Mar 3, 2020

Nieuw AVIA tankstation Rosmalen

Na maanden van keihard werken opende Vollenhoven Olie eind 2019 het gloednieuwe AVIA Xpress tankstation in Rosmalen. Dit nieuwe station, dat in de rood-witte AVIA kleuren gehuld is, heeft een prachtig design en is ruim opgezet.

Ligging
‘Het station ligt aan de Kloosterstraat bij de op- en afrit Rosmalen, vlak langs de snelweg A59. Het vele verkeer wat op deze locatie langskomt heeft doen besluiten om op deze specifieke plek te bouwen en er volop voor te gaan’, aldus Joep Fassaert van Vollenhoven Olie. Het station is goed bereikbaar voor inwoners van Rosmalen, Den Bosch en omgeving en ook makkelijk bereikbaar voor tankers vanaf de snelweg. Het station met truckfaciliteit is 24/7 geopend en voorzien van LED verlichting en camera systeem zodat er ook aan de veiligheid is gedacht en klanten zich op hun gemak voelen.

Energietransitie
Bij dit station kunnen klanten naast benzine en diesel ook kiezen voor de dieselvervanger HVO20. Dit product kan in elke dieselauto worden getankt waarbij direct een forse CO2 reductie wordt behaald. Daarnaast verkopen we Super 98 ongelood voor voertuigen die geen E10 mogen tanken én Ad Blue. Het tankstation heeft ook een truckfaciliteit, de brandstofpompen voor het groot materieel zijn voorzien van high speed pompen. Tevens wordt er onderzocht of er op termijn elektrische snel laadpalen geplaatst zullen worden.

Zakelijk tanken
Naast het tanken met de bankpas of creditcard kunnen bedrijven op rekening tanken met een AVIA tankpas. Het voordeel is dat men een overzichtelijke factuur ontvangt waar alle tankbeurten op staan. Met deze tankpas kan men tanken op 375 AVIA tankstations in Nederland. In de regio kan men o.a. tanken bij AVIA in Veghel, Boxtel, Maaskantje, Schijndel, Uden en Nistelrode.

Lees meer informatie over de tankpas op www.vollenhoven.nl.

Spaarprogramma ‘ViaAVIA’
Speciaal voor de particuliere klant heeft AVIA sinds kort een nieuw spaarprogramma ‘ViaAVIA’. Deelnemen kan via een spaarpas welke online aangevraagd kan worden. Bij elke liter spaart men 1 punt. Deze spaarpunten kunnen worden verzilverd voor cadeaus of kortingsvouchers in de App of op de website. Via het programma wil AVIA trouwe klanten belonen met extra voordeel.

Lees meer informatie op www.viaavia.nl.

Het gemak van de AVIA tankpas

Lees hier alles over de zakelijke AVIA tankpas