Tankstations

 

 

 

Wanneer u bij ons een tankpas gaat aanvragen is het belangrijk om te weten bij welke tankstations deze gebruikt kan worden. Met de AVIA tankpas van Vollenhoven kunt u in Nederland bij meer dan 700 tankstations terecht voor brandstof en andere benodigdheden. Ook in het buitenland kunt u terecht bij een groot aantal AVIA, Q8, en Tamoil tankstations. Niet alleen profiteert u van talloze locaties om brandstof te tanken, met de AVIA tankpas verzekert u zichzelf en uw medewerkers tevens van veel gemak. U kunt namelijk met deze tankpas ook zaken zoals motorolie, ruitensproeiervloeistof en andere belangrijke auto-gerelateerde zaken aanschaffen. Iedere transactie is 24/7 online te bekijken en door u of uw managementteam te monitoren. Vollenhoven en Partners heeft gezorgd voor een tankpas waarmee getankt kan worden bij een groot aantal tankstations. Wij maken het u en uw medewerkers graag gemakkelijk.

Image

Vollenhoven en Partners

Vollenhoven zorgt al meer dan 125 jaar voor automobilisten in Nederland. Als autoriteit op het gebied van smeermiddelen helpen wij uw motor soepel te laten draaien. Met ervaring en een brede kennis adviseren wij op maat en leveren we producten van topkwaliteit. Naast smeermiddelen is Vollenhoven ook gericht op duurzame mobiliteit. De kwaliteit van tanken hoort hierbij. Vollenhoven en Partners zorgt ervoor dat tanken in Nederland en ook tankstations buiten Nederland voor u gemakkelijk, snel en goedkoop wordt. U en uw medewerkers kunnen met de tankpas brandstof tanken bij ieder AVIA tankstation, maar ook bij Tamoil, Tango tankstations en diverse andere aanbieders. Kortom, alleen al in Nederland zijn meer dan genoeg AVIA en Tamoil tankstations waar u terecht kunt.

Tankstations in Nederland

Er zijn werkelijk talloze voordelen van een AVIA tankpas, waaronder gemak, snelheid, overzicht en tanken voor een lage prijs. De beschikbaarheid van een groot aantal benzinestations in Nederland is absoluut één van de grootste voordelen. Waar u ook woont en waar uw bedrijf ook gevestigd is, er zijn altijd tankstations in de buurt waar u terecht kunt. Of u nu bij een bemande AVIA benzine of diesel wilt tanken of liever bij een onbemande AVIA Xpress wilt tanken. Er zijn vele tankstations in Nederland waar u en uw medewerkers terecht kunnen. Van de AVIA in Rosmalen tot de Tamoil in Assen. Maar hetzelfde geldt voor Avia Xpress Rosmalen, Avia Maastricht en Breda. Naast de talloze AVIA tankstations in Nederland zijn er dus nog veel meer opties. Er zijn meer dan 700 tanklocaties in Nederland waar u terecht kunt. Bij een aantal van deze tankstations in Nederland is LPG beschikbaar. Ook kun je bij AVIA op steeds meer plekken HVO20 tanken. HVO20 is een duurzame diesel die wordt gemaakt uit plantaardig afval. Met HVO20 kan direct een CO2 reductie van 20% behaald worden. Alle type dieselmotoren kunnen HVO20 tanken zonder aanpassingen.

Image

Tankstations over de grens

Naast al die AVIA en Tamoil tankstations in Nederland kunt u natuurlijk ook terecht bij een groot aantal AVIA tankstations in Duitsland. Met de tankpas van Vollenhoven kunt u in Nederland, maar ook over de grens uit de voeten. Welk tankstation heeft de beste diesel of benzine? Met een AVIA Tankkaart hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Ook in het buitenland is namelijk een hoge kwaliteitsgarantie op de benzine bij de tankstations van AVIA.

Tanken met de tankpas of truckpas

Hoeveel tankstations heeft Nederland waar met de AVIA truck pas kan worden getankt? Het antwoord zal u verbazen, namelijk meer dan 700. Met onze truckpas is het net als met de AVIA tankpas mogelijk om bij de aangesloten benzinestations te tanken. U hoeft enkel het pompstation te kiezen die uw persoonlijke voorkeur heeft. Met chauffeurs op de weg die altijd een tanklocatie in de buurt hebben om met de AVIA tankpas te tanken kunt u alle zorgen opzij zetten. Vollenhoven ontzorgt door uitstekende service te bieden en een groot aantal mogelijkheden beschikbaar te stellen voor u en uw medewerkers. Rijden één of meerdere van uw werknemers elektrisch? Vraag dan aan één van de vriendelijke en ervaren medewerkers van Vollenhoven naar de mogelijkheden. U kunt terecht bij een scala van snellaadstations in Nederland en het buitenland.

Image

Laden met de laadtag

Met de laadtag van Vollenhoven hebben uw medewerkers met een elektrische auto ruim de mogelijkheid om hun voertuig bijtijds op te laden. Met de AVIA tankpas kunnen zij bovendien alles aanschaffen wat zij nodig hebben. Terwijl de accu van de elektrische auto oplaadt, kunnen uw chauffeurs, accountmanagers en andere medewerkers ruitensproeiervloeistof of andere benodigdheden voor de auto/vrachtwagen aanschaffen. U heeft zelf in de hand hoeveel mogelijkheden uw medewerkers hebben. Natuurlijk kunnen ook restricties worden opgelegd, of juist extra vrijheden worden toegewezen. Het aanvragen van een AVIA tankpas is gemakkelijk online te regelen.

Voordelig en persoonsgebonden

Met alle genoemde voordelen is er eigenlijk geen twijfel meer mogelijk. De AVIA tankpas geeft u en uw medewerkers de mogelijkheid om bij talloze tankstations in Nederland en het buitenland terecht te kunnen. De tankpassen zijn persoonsgebonden en u kunt eenvoudig online instellingen veranderen. Via MijnVollenhoven is het mogelijk facturen en transacties inzichtelijk te maken voor uzelf en uw managementteam of administratieve medewerkers. Tevens is er de mogelijkheid online mutaties door te voeren, zoekgeraakte tankpassen te blokkeren en opnieuw te bestellen, maar ook om een tanklimiet in te voeren. Dit alles kost u niets extra. Bij Vollenhoven betaalt u voor de AVIA tankpas namelijk geen maandelijkse kosten, borg of administratieve kosten. Met de fikse korting die u krijgt op brandstof is de AVIA tankpas de goedkoopste en meest aantrekkelijke optie die beschikbaar is. Wilt u een AVIA tankpas aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers, die u op vriendelijke wijze helpen de pas aan te vragen en op de juiste manier in te stellen. Bij Vollenhoven staat de klant altijd op de eerste plaats.

Wilt u ook zorgeloos rijden?

Vraag de tankpas aan en profiteer direct van alle voordelen!