Vollenhoven duurzaamheidssessie mobiliteit

Wat komt er als ondernemer op ons af?

De reis richting verduurzaming is begonnen. Wij van Vollenhoven willen u ondersteunen in dit proces richting de toekomst! Vollenhoven helpt u met een dynamische oplossingsrichting gekoppeld aan gebouw gebonden installatie.

 

Afgelopen vrijdag heeft Vollenhoven haar eerste duurzaamheidsessie gegeven. Deze duurzaamheidsessies worden gegeven om klanten kennis bij te brengen over de transitie en eventuele vraagstukken uit de praktijk op te lossen. Tijdens deze meeting zijn een aantal onderwerpen besproken, namelijk de energietransitie, ZE-zones in 2025, elektrisch rijden en The Green Deal.

 

We hebben na afloop van de duurzaamheidsessie een aantal deelnemers om reactie gevraagd.

Lesley Hendriks van ASD Tilburg:

“Door deze duurzaamheidsessie word je als ondernemer wel echt wakker geschud wat er allemaal op je afkomt. Ik vond de informatie over de Zero Emissie zones in 2025 en welke vrijstellingen er nu precies zijn interessant.”

Rob Mommers van Mommers Projectmontage:

“Er zijn helaas nog veel open eindjes wat het lastig maakt, jezelf laten informeren is daarom des te belangrijker.”

 

Wilt u ook een duurzaamheidsessie bijwonen en meer te weten komen over mobiliteit in de toekomst? Neem contact met ons op via vdm@vollenhoven.nl.

Uitbreiding AVIA netwerk 400 tankstations

 

AVIA Nederland en EG Group Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die de AVIA Card houders toegang biedt tot het EG Group tankstation netwerk in Nederland, bestaande uit Esso, Texaco en Firezone tankstations.

“Door deze samenwerking hebben de AVIA Card houders de beschikking tot een nog groter netwerk in Nederland. Het aantal tankstations waar de AVIA Card geaccepteerd wordt groeit hiermee naar 1.200 locaties in Nederland – waarvan er 54 zijn gesitueerd langs de snelwegen – en 2.500 locaties in West-Europa”, aldus Susan Kuijpers, directeur AVIA NL.

Laurent Grobet (Country Manager Benelux, EG Group) over deze uitbreiding: “Wij zijn verheugd dat het netwerk van EG Group nu ook beschikbaar is voor AVIA klanten. Deze kaartacceptatie past goed bij onze visie en groeistrategie. De kaartacceptatie op het netwerk van EG Group biedt nog meer gemak voor onze huidige en nieuwe klanten, en zijn daarom blij dat deze samenwerkingsovereenkomst gesloten is”.