Vraag een AVIA laadpas aan voor je elektrische auto

Ben jij in het bezit van een elektrische auto en wil je makkelijk en snel laden? Vraag dan de AVIA laadpas aan, in de vorm van een laadtag.

Het gemak van de laadtag

Met onze laadtag maak je gebruik van een Europees netwerk van openbare laadpalen. Je vindt er altijd wel een in de buurt! Als gebruiker krijg je een eigen inlog zodat je jouw gegevens en verbruik altijd inzichtelijk hebt. Navigeer makkelijk naar een dichtstbijzijnd laadpunt door gebruik van de app. Oeps! Ben je de laadtag kwijt? Je blokkeert hem makkelijk en snel online. Je kunt de laadtag voor zowel zakelijk als prive aanvragen. Bij zakelijk gebruik van de laadtag kan een kenteken of automerk opgegeven worden per aangevraagde tag. Zo is inzichtelijk wie, waar, wanneer geladen heeft.

Image

Tarieven van de AVIA laadpas

Door het gebruik van de AVIA laadpas heb je geen administratieve rompslomp. Je ontvangt maandelijks een factuur waarop alle laadtransacties te zien zijn en de bedragen worden automatisch geïncasseerd.

De maandelijkse kosten bedragen € 5,- en daarnaast rekenen we eenmalig
€ 5,- aansluitkosten per tag.
Er worden geen extra transactiekosten in rekening gebracht per tag. Op de factuur vind je de laadkosten welke worden bepaald door de laadpunt exploitant. Deze kunnen per laadpunt verschillen.

Photo elektra app

AVIA Charging: Alle laadpunten inzichtelijk

Ben je onderweg en wil je weten waar je jouw auto kunt laden?
Download de AVIA Charging app en navigeer naar het dichtstbijzijnde laadpunt. Je ziet in de app welke laadpunten beschikbaar zijn.
Niet alleen de laadpunten zijn inzichtelijk maar ook alle transacties en laadtags.
Ben je een laadtag kwijt of is er een defect? Je vraagt gemakkelijk een nieuwe aan.

Wil jij ook zorgeloos rijden in je elektrische auto?

Vraag de elektrische AVIA laadpas nu aan en profiteer direct van alle voordelen!