Administratief gemak

Met de AVIA Tankpas

De goedkoopste tankpas, zonder vaste kosten

Onze concurrenten hanteren vaak maandelijkse kosten, daardoor kunnen de jaarlijkse paskosten oplopen tot € 100,- per tankpas. Dit doen wij niet! Wij vinden het belangrijk dat u alleen betaalt voor hetgeen u tankt. Daarom betaalt u bij ons geen abonnements-, transactiekosten of borg per tankpas.

Afhankelijk van de verwachte jaarlijkse afname bieden wij u een aantrekkelijke korting op de brandstof. Duidelijke afspraken en die ook nakomen, dat is waar wij voor staan.

Image

Persoonlijke tankpassen

U kunt bij meer dan 500 tankstations in Nederland tanken met onze tankpas. Met de AVIA tankpassen betaalt u altijd snel en gepast de brandstof.

Elke tankpas is persoonlijk in te stellen. Denk bijvoorbeeld aan maximale tanklimieten, product restricties en een persoonlijke pincode.
U kunt in de eerste plaats tanken. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de carwash. Is de ruitensproeivloeistof op? Ook deze kunt u afrekenen met de tankpas. Enkele tankstations zijn uitgerust met een bakery. Hier geniet u van een vers broodje. Kortom, van alle gemakken voorzien.

Met ons online management systeem Mijn Vollenhoven zijn de transacties en tankpassen 24/7 online inzichtelijk.
Tankpassen kunnen online gemuteerd worden, dus als u een voertuig verkocht heeft past u makkelijk het kenteken aan.
Pas kwijt? Geen stress! Log in en blokkeer binnen enkele klikken de tankpas. Wilt u direct een nieuwe tankpas aanvragen? Ook dat doet u online. Handig!

Image

Administratief gemak

De tankpas biedt veel voordelen ten opzichte van een gewone pinpas. Vereenvoudig je administratie want de tijd van declaraties en losse bonnetjes is voorbij.
De overzichtelijke factuur is gespecificeerd per tankpas. Tankpassen kunnen ingesteld worden op naam en/of kenteken. Zo heeft u zelf grip op de verbruikskosten per voertuig en daarnaast bespaart het u tijd.

De factuur wordt periodiek per mail aangeleverd. Verwerkt uw boekhouder de administratie? Ook dat is geregeld. Geef ons het mailadres en wij regelen het voor u.
Alle aankopen worden verzameld op één overzichtelijke periodieke factuur. Al met al, wij doen er alles aan om u te ontzorgen!

 

Wilt u ook zorgeloos rijden?

Vraag de tankpas aan en profiteer direct van alle voordelen!